a

Jobba hos oss

Är ditt nästa jobb
hos oss på Kjellsons?

Här kan du se lediga jobb

På Kjellsons arbetar vi för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt. Samtidigt som vi strävar efter en trevlig arbetsmiljö både på kontor, fält och verkstad. Allt för en så trevlig upplevelse som möjligt.

Just nu söker vi

Fälttekniker / Fältmekaniker

Om jobbet

Kjellsons Maskin AB söker en Fälttekniker / Fältmekaniker med inriktning entreprenadmaskiner för omgående anställning, heltid.

Kjellsons Maskin AB är återförsäljare och servicelämnare av Develon, Case och Bergmann entreprenadmaskiner samt servicelämnare åt Ljungby Maskin.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att utföra service och reparationer på entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från förebyggande underhåll, montage av olika utrustningar till akuta reparationer. Arbetet utförs på plats hos kunden eller på vår verkstad.

Då arbetet sker mycket ute hos kund är det viktigt för oss att du trivs med kundbemötandet och har förmågan att ta egna beslut och initiativ gällande arbetet samt är ansiktet utåt för företaget.

Meriterande:

  • Grundläggande teknisk kunskap, erfarenhet av el och hydraulik.
  • Gymnasieutbildning inom fordon, entreprenad eller annan likvärdig teknisk utbildning.
  • Goda datorkunskaper.

Kvalifikationer:

  • B-körkort.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet från fordonsbranschen, arbetat med entreprenadmaskiner eller andra motorfordon.

Vi söker dig som har ett stort intresse av maskiner och att skruva. Du vill lära dig nya saker, kan ta egna initiativ samt lösa problem som uppstår. Du bör vara serviceinriktad med förståelse för kundens behov.

Som fältmekaniker hos oss trivs du med frihet under ansvar och att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och lämplighet.

Intervjuer sker löpande.

Om Kjellsons Maskin AB

Kjellsons Maskin AB återförsäljare i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland av Develon, Case och Bergmann entreprenadmaskiner.

Vi har 3 fullt utrustade servicebussar som rullar i hela Västerbotten. Vår verkstad ligger på Västerslätt i Umeå där vi även har en butik med reservdelar, filter och hydraulslang.

Om anställningen

 

Intresserad av att jobba med oss?

jobba hos oss

Läs mer om oss och vår verksamhet